SOB Venlo: SOB Venlo: De stichting voor senioren
U bent hier: Home

SOB Venlo: De stichting voor senioren

SOB Venlo bestaat sinds 1972. Ons hoofddoel is het voorkomen van eenzaamheid van ouderen. Venlo telt inmiddels meer dan 30.000 senioren! Bent u 55+ en woonachtig in de gemeente Venlo? Dan kunt u zich rechtstreeks aansluiten bij SOB Venlo. U betaalt slechts € 5,00 per persoon per kalenderjaar. Als donateur profiteert u van diverse voordelen.


Hoe bereikt SOB Venlo haar doel?

Wij zien het liefste, dat mensen zich ergens bij aansluiten. Dat mensen een club of vereniging hebben waar ze regelmatig naar toe gaan. Een plek waar ze zich thuis voelen, waar ze vrienden en bekenden ontmoeten, waar ze een gezamenlijke bezigheid hebben. Om die reden ondersteunen we verenigingen voor senioren, die zich op een of andere manier richten op ontmoeting, ontspanning en beweging. Ons ideaal is dat iedere senior een vereniging in zijn / haar buurt heeft, waarbij hij / zij zich graag aansluit.

Daarnaast richten we ons nadrukkelijk op de senioren zelf. Onze achterban bestaat uit leden van de aangesloten verenigingen en uit rechtstreeks aangesloten senio-ren (onze ‘donateurs’). Bovenstaande foto’s hebben vooral betrekking op onze algemene activiteiten voor onze gehele achterban.


Onze partners

  • De Maaspoort
  • Museum de Locht
  • Limburgs Museum
  • Van Bommel Van Dam
  • Citycinema
  • Bibliotheek Venlo
  • Kasteeltuinen Arcen

Laatste nieuws

Seniorenfilms

Algemeen nieuws, 29-8-2017, door: de redactie

M.i.v. 1 september is er een belangrijke wijziging in de programmering van de seniorenfilms in Venlo en Reuver. Nieuw: wekelijks op dinsdag om ...

» Lees verder...

Samenwerking met Stichting het Limburgs Landschap

Algemeen nieuws, 4-9-2015, door: de redactie

Sinds begin 2013 presenteren wij op onze website en in onze nieuwsbrief informatie van Stichting het Limburgs Landschap. Wij doen dit opdat onze achte...

» Lees verder...

» Nieuwsarchief...