SOB Venlo - Op de agenda: Kerstconcert OKV i.s.m. SOB Venlo
U bent hier: Home > Agenda

Agenda: activiteiten van SOB Venlo, partners en relaties

Kerstconcert OKV i.s.m. SOB Venlo

Datum:17-12-2017
Tijd:14:30u
Type:Activiteiten met aanmelding via SOB Venlo
Locatie:Limianz
Informatie bij: Aankondiging half November

SOB Venlo organiseert dit jaar voor de derde keer een Kerstconcert met het Operette Kwartet Venlo. Beide vorige concerten kregen veel belangstelling en positieve reacties.

Het romantische en nostalgische repertoire valt bij veel liefhebbers van opera en operettemuziek en klassieke evergreens in de smaak. De kwaliteit van de optredens is mede te danken aan de professionele piano-begeleiding van Jens Seebeck. Violiste Nelly Coppens zal samen met Jens enkele mooie stukken voor viool en piano uitvoeren.

In het programma van dit jaar zijn op verzoek van de SOB veel nostalgische kerstmelodieën opgenomen, maar het bevat natuurlijk ook mooie Operette en Operamuziek. Het OKV bestaat uit: Anita Keunen, sopraan, Margriet van Keeken, mezzo-sopraan, Herman Douben, bariton en Mat van Keeken, tenor.

De gasten worden tussen 14:00 en 14:30 uur ontvangen met gratis koffie of thee en kerststol. Ze ontvangen hiervoor bij binnenkomst een speciale munt. Alle andere consumpties zijn voor eigen rekening, deze kunnen alleen worden betaald, met aan de bar verkrijgbare munten.

Het programma wordt kort na 16:30 uur afgesloten. 

Filteren

Op type activiteit

Verder op de agenda