Seniorendag ZPF

Vele jaren organiseerde SOB Venlo in samenwerking met de stichting Zomerparkfeest een zeer gezellige seniorenmiddag op het terrein van het ZPF in het Julianapark te Venlo.

Aan die samenwerking is in april 2017 tot onze spijt een einde gekomen. Het bestuur van ZPF heeft, zonder daarover in overleg met het bestuur van SOB Venlo te gaan, besloten deze samenwerking te beëindigen. De samenwerking is abrupt geëindigd om voor SOB Venlo onduidelijke redenen. SOB Venlo is daarover zeer ontstemd, zeker ook omdat slechts enkele maanden geleden een nieuw convenant is ondertekend door beide partijen. Het SOB Venlo bestuur had er dus ook vertrouwen in dat een gezamenlijke organisatie van een zeer geslaagde middag nog vele jaren door zou gaan. Het mag helaas niet zo zijn. E.e.a. zal volgens het ZPF-bestuur zeker leiden tot een seniorenmiddag tijdens het Zomerparkfeest, maar dan niet meer in de opzet zoals u als SOB Venlo achterban dat gewend bent. Wel blijft SOB Venlo u als achterban informeren over de ‘nieuw op te zetten’ seniorenmiddag, zoals datum, tijd, plaats van handeling etc.. Dat zal worden opgenomen in de evenementenkalender zoals u dat in de nieuwsbrief van SOB Venlo gewend bent. Het is tenslotte een activiteit, waar een grote SOB Venlo achterban jarenlang van heeft genoten. Die vreugde willen wij (alhoewel SOB Venlo niet op de hoogte is van de toekomstige invulling van de seniorenmiddag) u niet onthouden.

U kunt zich hiervoor dus niet meer bij SOB Venlo inschrijven, geen entreekaarten meer ontvangen. Ook kunt u via SOB Venlo geen gereserveerde plaatsen meer krijgen. Alle informatie daarover zal alleen nog maar via de ZPF communicatie verkrijgbaar zijn.

Menu Title
×